Nere hos mormor och morfar!

På tisdagen kom Ylva och vi åkte tillsammans mot Båstad för att hälsa på Caisa och titta på lite tennis.


Vi var hungriga när vi kom fram så vi satte oss på Pepes Bodega och beställde in in Pizza. Det var kanonfint väder och vi lyckades tillslut att få kanonbra platser i en stor hörnsoffa så det kändes jättelyxigt och man fick en riktig semesterkänsla.

Caisa tog Pontus i handen och gick ner och tittade lite på båtarna medans vi väntade på maten.

Här sitter båda killarna och är mätta och nöjda.






Efter maten kom en riktig störtskur så vi bestämde oss för att vi satt bra där vi satt och beställde in lite te och kaffe. Sen bäddade vi ner Pontus under en filt i soffan. Det tog ett tag innan han kom till ro men när Caisa lade sig bredvid honom så tog det inte lång tid att somna.


Sen blev det lite tennis. Det var en kanon match mellan det svenska hoppet Sofia Arvidsson och den 1a seedade danskan som är här på bilden först.


Sofia Arvidsson




Det är ju lite speciellt med tennis med att det ska vara helt tyst på läktaren mm mm. Så trots att barnen var så otroligt snälla och till och med sov en stund tillsammans i vagnen här.

Så vågade mamma inte hoppa ner på läktaren. Men man så gbra från där hon stod också. Caisa och Ylva satte sig en stund och tittade.


När vi kom hem lagades det pizza och vi väntade med spänning på att Rasmus, Frida och Irma skulle komma ner med bil. Ylva lekte lite i trädgården med båda barnen.




Äntligen kom de fram och vi fick träffa vår nye kusin Irma.


Rasmus och Frida hade med en massa presenter. Linus, Pontus och mamma hade ju alla haft födelsedagar.

Och så kom vi till det här konstiga som blir lite svårt för oss alla tror jag. Mormor och morfar bler ju också farmor och farfar =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0