Nere hos mormor och morfar! Lisbeths 70års fest!

På kvällen den 11e september åkte vi för att fira Lisbeth som fyllde 70år idag!

Vi hade samlats hemma hos Misan för att överraska henne och fira hennes 70års dag! Här står i trädgården och skålar för henne.


Misan och Linus

Här tror jag att Misan har hittat ett av Linus långa hårstrån på huvudet. Han har ju inte så mycket hår men här och var står där ut ett långt hårstrå. Misan sa lite retsamt att han har ju sitt hår på öronen. =)

Pontus var så glad att där var så många som ville spela fotboll med honom! Här står Jesper som är Emmas pojkvän och spelar lite med Pontus.

Sen var det uppdukat för kräftskiva inne i stora salen!

Lisbeth håller tal

Pontus hade så många som tog hand om honom hela kvällen. Här sitter han och busar lite med Oskar

Pontus ville också skåla för Lisbeth

Mormor med både Pontus och Linus i knäet! Linus lyckades mamma tyvärr inte få med på bilden =)

Det var en fantastisk kväll och det verkade som att Lisbeth var otroligt nöjd med sin 70års dag hon också!

Det var inte så lätt att gå och lägga sig för Pontus när det var så mycket roligt som hände omkring honom. Men efter att Freja hade suttit med honom en stund vid sängen och sjungit för honom så somnade han gott. Han hade nog vaknat till lite senare på kvällen för när vi kom in och kollade till honom så hade Freja snällt lagt sig för att mysa lite med honom i sängen och då somnade de så gott där båda två tillsammans.

Sen tog tyvärr mammas batterier i kamerna slut och inte hade hon kommit ihåg att ta med sig laddaren heller. Och när vi skulle ta fram morfars kamera så fungerade inte den heller. Så resten har vi tyvärr inga bilder ifrån. Men vi passade på att träffa Mia och Emma lite och så tog vi en fika hemma hos gamla farmor Gullan. Det blev en jättemysig helg och det hände faktiskt en jättestor sak i Pontus liv denna helg också. På fredagen kissade han för första gången någonsin på toaletten. På lördagen handlade vi kallsonger till honom och sen hade han inte blöjan på mer på hela helgen förutom när han sov. Och det gick helt otroligt bra. Bara en enda liten olycka på hela helgen! Det är helt fantastiskt! Vilken stor kille han har blivit!


Kommentarer
Postat av: Lotten

Så fina bilderna är! Det är så härligt att uppleva festen igen!

2009-09-23 @ 22:03:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0