Åkte ner till mormor och morfar!

Natten till fredagen den 23 juli tog mamma barnen i bilen och åkte för att hälsa på mormor och morfar. Bäst att passa på nu när mormor har semester från skolan. Och så skulle vi passa på att träffa Carro som var hemma i Sverige och hälsade på sina föräldrar. Carro bor ju i Schweiz annars.

Mormor och morfar var med Lisbeth i stugan så vi åkte raka vägen dit. Det blev ett par mil kortare också för oss. Och vilka mysiga dagar vi fick i torpet.

Här är vi på väg ner till sjön för att ta oss ett dopp.

Vilket spegelblankt vatten.

Lisbeth och mormor och morfar hade varit ute i skogen och plockat bär som var väldigt uppskattat av barnen. Här har Lisbeth gjort en smultron tårta som vi har till lunch.

Pontus hittade olika blommor som han plockade. Sen hjälpte Lisbeth honom att leta upp dem och vad de hette i ”floran”!

Blåser lite såpbubblor.


Lisbeth och mormor hade varit inne i ”stan” och handlat vaniljbullar. Det var väldigt uppskattat, framförallt av ”gottegrisen” Linus. =)

Busar i ”havet”. Lisbeth stora säng i torpet kallas havet.




Efter några mysiga dagar i torpet åkte vi vidare hem tillmormor och morfar. De hade hittat ett barnbord som mamma hade haft på sitt rum när hon var lite. Det var ju alldeles perfekt nu.


På måndagskvällen den 26e juli kom Björn och hälsade på. Och vi åkte ner till sjöbobadet och tog ett kvällsdopp. Härligt.


Sen blev det god middag med lite glass för barnen till efterrätt. Som morfar försöker sno här. =)


På tisdagen åkte Pontus och mamma och hälsade på Meja. Linus stannade hemma hos mormor och morfar och mös med dem hela dagen. Meja ville gärna bada i sin pool, men Pontus är ju inte så tuffi vatten som ni nog vet. men lite fika gick ner och såpbubblor förstås. Meja hade precis blivit storasyster till en liten Molly, men hon sov nästan hela tiden. =)


Sen åkte Pontus och mamma vidare in till Malmö för att träffa Ylva och lille Viktor. En sådan liten sötnos. Men han sov också nästan hela tiden.

Vi gick till den stora lekparken vid stadsbiblioteket och lekte lite.








På vägen hem hämtade vi upp ”gammelfarmor Gullan” och Mojan.

Linus hade haft så roligt hela dagen med mormor och morfar och ville förstås visa allt de hade lekt med under dagen. Här kan man köra...

och här...

Och här...
Mest roligt var det nog att lasta bilen med en krita.

Och så kan man pussa på mormor och morfars nypustade fönster. Det är roligt.

Pontus har lärt sig hoppa hage. Men som ni ser så har han sin älskade cross med sig som han har fått av Macke. Det är verkligen en favorit. Den är med nästan överallt. När det är dags att sova får den sova med han i sängen och om vi ska någonstans så är den det första som packas ner.


Det blev glass till efterrätt idag också, men säg ingenting till pappa! =)


Sen gick morfar med Pontus in och läste saga innan det var dags att sova.

Det kommer mera från fler mysiga dagar härnere hos mormor och morfar.


Kommentarer
Postat av: Lotten

Jösses vilka härliga bilder! Jag blir alldeles varm i hela kroppen när jag tänker på hur mysigt det var att ha er här nere så länge! Kram på dig Katja för allt det fina du gör för oss!

2010-09-13 @ 01:24:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0