Överraskade mormor!

Torsdagen den 26e augusti på kvällen åkte Pontus, Linus och mamma ner för att överraska mormor på hennes födelsedag. Rasse hade ringt några veckor tidigare och sagt att han och Irma hade tänkt åka ner och överraska henne och frågade om inte vi också hade lust att hänga med. Så mormor hade inte en aning. Jag siktade på att komma fram vid 12 slaget för hon fyller ju år den 27e. Ca 2 min över 12 ringde vi på dörren. Och visst blev hon överraskad. Hon var tvungen att förklara för Pontus att det var glädjetårar, hon var inte ledsen.

Dagen efter var ju fredag så mormor var tvungen att åka och jobba trots att vi var där. Och under dagen när mormor jobbade så hämtade Bosse Rasmus och Irma på Sturup. Så när Lotten kom hem från jobb fick hon ännu en överraskning. Här får hon en present av Irma.


Linus är finklädd inför kallaset.

Vi satt ute nästan hela kvällen.




Lördagen den 28e augusti

Rasse är så härlig och påhittig! Här håller han på att rita av Pontus när han ligger på marken.


Titta så fint det blev.

Sen var det Pontus tur att måla av Rasmus.

Så fint va?!




Nej, Irma! =) Bit inte i ballongen. Den kan gå i sönder.

Busar med morbror Rasmus

Eller det kanske är tvärt om…

Det är så härligt att se när barnen leker tillsammans och har så roligt så!




Linus har ramlat och Irma vill förstås gärna hjälpa honom upp igen.

Här leker barnen i morfars trädgårdsland.


På söndagen åkte vi in till Folketspark i Malmö.
Här tittar vi lite på alla djuren.


Sen gick vi till lekparken.






Sen gick vi till stora scenen och tittade på en barnföreställning. Det var så roligt att se att Pontus verkligen var med och klappade, ropade och hjälpte den klantiga clownen när han tappade bort sina saker mest hela tiden. Han var verkligen aktiv och hängde med hela tiden.


Sen tog vi vars en korv.

Tyvärr så dog batteriet i min kamera sen så jag fick inte med några bilder på när barnen åkte karuseller. Det var väldigt uppskattat. Pontus körde radiostyrda bilar själv denna gång också. Men när jag frågade honom vad som var roligast sa han att det var den karusellen som Rasmus åkte med honom som snurrade så mycket runt, runt! De var nämligen så att Rasmus tog med Pontus och åkte virvelvinden, för ”stora” barn. Tur att det var Rasmus som åkte den för jag hade nog aldrig klarat av allt det snurrandet.

Tack för en supermysig helg!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0