Lördagen den 23e april!

På lördagen åkte vi vidare mot nästa mål som var Liseberg. Vi ställde bilen vid hotellet där vi också mötte upp Lotta, Putte, Colin och Nicole! Sen tog vi spårvagnen till Liseberg och så var vi äntligen där.

Första karusellen blev tekopparna! Och Pontus verkade verkligen gilla det!

Här åker Pontus och Martin lilla bergodalbanan och i vagnen bakom sitter Colin och Lotta!


Här står familjen Lundin i kö för att åka tekopparna!


Det gick faktiskt ganska fort! Men barnen älskade det!




Grabbarna hand i hand påväg mot fler äventyr!


Vi skickade iväg Martin och Putte så att de fick åka lite på egen hand. Så Lotta och jag tog barnen till lite nya karuseller! Här står grabbarna i kö för att flyga lite flygplan! =)








Sen testade vi en karusell som var som en båt som snurrade runt ganska bra och grabbarna älskade det! Så härligt att se dem skratta!

Så härliga bilder! De säger verkligen mer än ord!








Sen fastnade vi vid radiobilarna och det var verkligen favoriten!

Vilka stora duktiga killar! De klarade sig helt själv. De körde hur bra som helst och så fort åkturen tog slut sprang de ut och ställde sig i kön för att åka igen.








När Martin och Putte hunnit med de största attraktionerna inklusive den nya ”Atmosfär” så passade vi på att ta de minsta och åka lite karuseller som de kunde åka.

Det började bli kväll och denna bild togs på vägen hem. Denna bild är väldigt speciell för det är den sista bild som togs med Linus tillsammans med sin älskade snuttefilt! Denna filt fick han av min underbara vän Caroline när han föddes och har varit hans trygghet under hans två första år! Han verkligen älskar sin ”snutte”. Men tyvärr så lyckades vi slarviga föräldrar på något sätt tappa bort den.

Vi hade mycket trötta barn den kvällen och de sov gott på hotellet. Efter en fantastisk hotellfrukost så bestämde vi oss för att åka till Liseberg på söndagen också. Och det verkade som barnen var väldigt nöjda över det beslutet!

Första karusellen insåg vi att de hade ändrat reglerna från förra året så att föräldrar inte fick åka med utan att de också löst åkband. Så vi skickade in grabbarna för att åka själva. Här har inte Pontus insett att inte mamma är med ännu! Och ser hur nöjd och glad ut som helst.

Men när han insåg det blev han ledsen och fick tyvärr kliva av.

Men Colin var så modig och satt kvar och åkte helt själv! Tyvärr blev det inga bilder på det för jag stod ju och kramades med Pontus! =)

Här sitter Linus och kör veteranbil helt själv och han styrde faktiskt åt rätt håll vid varje sväng!


Inne i spegelhuset!

Tyvärr slutade spegelhuset med vars en stor bula i Pontus och Linus pannor! Det är inte lätt att hitta ut ur en labyrint av speglar! =)

Vilket underbart väder vi hade!


Sen provade Martin och Pontus på en riktigt stor karusell som snurrade super mycket! Men Pontus bara skrattade här också och tyckte det var fantastiskt roligt!

Pontus och Martin åker Flumride!

En karusell som även de minsta kunde åka!


Vi kunde inte låta bli att åka denna läskiga jättegunga när vi gick förbi! Helt plötsligt var våra stora grabbar inte så tuffa längre! =)




Sen var det tjejernas tur!

Funkar verkligen den här???

Den var ju superhärlig!!!




Pontus och Colin ville köra lite mer radiobilar!

Hej hej pappa!!!


Glasspaus!!!

Sen var det dags att åka sista karusellen och det blev lilla bergodalbanan!

Vilken underbar påskhelg vi hade! Allt var bara helt fantastiskt! Tack Lotta, Putte, Colin och Nicole för de underbara dagarna tillsammans med er i Göteborg! Detta måste vi göra igen!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0