Barnens djungel!

Fredagen den 20e åkte vi och lekte på barnens djungel. Hugo var också med och lekte.Linus var på ett strålande humör och var så nöjd att han kunde få lite ytor att åla sig fram och tillbaka på.Och så en massa bollar att leka med. Och så fick Linus öva på att stå lite själv. Det var ju mjukt runt om om han skulle ramla. =)

Mammafika hemma hos Carin.

Onsdagen den 18e november var v bjudna på fika hemma hos Carin och Indra. Här sitter Ella och myser med mamma Emma.

Tyra och mamma Helena.

John och mamma Annie.

Här har Linus precis ätit lite lassange. Gott!


Alva 4 år!

På måndagen fyllde Alva 4 år och vi var där och grattade henne. Dags att blåsa ut ljusen på tårtan och Pernilla gör allt för att hålla håret borta från ljusen.Pontus hittade en bra plats bredvid Noah. Här sitter de att de och tittar på Nicke nyfiken.Fyrishov!

Söndagen den 15e november åkte vi till Fyrishov och badade. Vi badade först hela familjen tillsammans men efter en halvtimme så var Linus trött och det tog inte så lång tid innan han somnade gott i en babylift inlindad i en filt.Då passade vi på att åka den stora ruschkanan så mycket vi bara orkade med Pontus. Han älskar det och är inte det minsta rädd för att få vatten över huvudet längre. Han fick åka både med mamma och pappa.Linus första snö!

Efter att Linus varit mer eller mindre sjuk i snart två veckor så tyckte mamma att när det kom lite snö så fick vi packa på oss lite kläder och ut och leka lite i trädgården. Mamma och Pontus gjorde en snögubbe tillsammans. Det var ju inte så mycket snö så det tog ett tag att få till en liten snögubbe.

Mamma ville ju att Linus skulle bekanta sig lite med snön också fast det var inte riktigt uppskattat av Linus tyvärr. Han ville helst att mamma skulle bära honom hela tiden. Kanske var de för att han fortfarande var sjuk men mamma ville ju att han skulle få se snö för första gången iaf. Och sen var vi lite rastlösa efter att bara ha suttit inne när Linus varit så sjuk.


Barnens djungel!

Fredagen den 5 november åkte vi till Barnens Djungel. Det var första gången vi var där men absolut inte den sista. Det var fantastiskt roligt att se hur kul barnen hade det. Vi mammor kunde sitta och fika lite ibland för oss själva medans barnen lekte med varandra. Jag tror att bilderna talar om hur roligt de hade det.

Sebastian i full fart!

Pontus och Hugo leker tillsammans.

Linus lekte lite han också. Men var mest nöjd med att han börjat lära sig att ta sig framåt själv. Här ligger han och ålar lite på golvet. Mamma har lite strategiskt lagt leksakerna en bit från honom så att han får anstränga sig lite för att komma dit först.


Lite mysiga bilder på våra älsklingar!

Jag skulle ta lite fina bilder på mina älsklingar att göra en förstoring på till pappa på farsdag! Det blev många fina bilder.Kram!!!Mormor och morfar hälsade på!

Tisdagen den 27e oktober kom mormor och morfar och hälsade på. Pontus blev så glad att se dem och de busade och lekte hela kvällen. Här sitter de i Pontus fina soffa och läser om Petter och hans 4 getter tillsammans.Tillslut var det ändå dags att gå och lägga sig  och Pontus fick mysa ett tag i soffan med mormor och morfar innan vi tillsammans gick in och sjöng godnattsånger för Pontus innan han somnade. Pontus har blivit så duktig och sjunger gärna med. Mest gillar han nog trollmors visa!

Morgonen efter åkte pappa och jobbade och vi andra tog en lång frukost och tittade lite på Pippi tillsammans.

Sen åkte vi in till hallen och spelade lite badminton.

Kolla på vår lilla 2 åring! Han har redan lärt sig hur man bör stå och göra sig redo för nästa boll, förmodligen av att titta på hur mamma gör. =)

Mormor och morfar stod på ena sidan och Pontus stod själv på andra sidan.

Linus sov en stund och sen var han med och tittade på.Sen åkte vi och lämnade morfar vid flygplatsen, han skulle hem och jobba. Här sitter mormor och busar lite med Linus.

Mysigt!

På torsdagen åkte vi till Nickis och lekte. Mormor fick inte en stunds vila. Pontus ville busa och leka så mycket han bara orkade.

Mamma fick vara med och busa lite så att mormor fick hämta andan lite iaf.

Här busar de på de roliga kuddarna.Körde lite bil också.

På torsdagsnatten körde vi tillsammans ner till mormor och morfar med bil. Mamma skulle spela en tävling i Malmö i helgen så då passade vi ju på att träffa mormor och morfar lite till. Här hjälper Pontus mormor att damsuga. Just nu håller han på att damsuga bort dammkornen som syns i solljuset.

På fredagskvällen kom Lisbeth och busade lite med oss.

RSS 2.0