Linus 7 månader!

Idag den 21e oktober så blir Linus 7 månader gammal. Han har inte riktigt kommit på hur man ska göra för att ta sig framåt ännu. Viljan finns absolut där men det där med tekniken är det lite kvar att träna på. Här står han bra i krypställning iaf. Vår lilla duktiga kille!

Men att ta sig framåt är ännu lättast när han ligger på magen. Eller inte framåt då heller förresten. Mest bakåt eller så snurrar han runt.

Han försöker verkligen att resa sig. Men det blir ofta gärna på händerna och tårna istället för på knäna och då är det ju inte så lätt att ta sig framåt.

På kvällen den 21e kom Erik och Ami och hälsade på. Pontus hade somnat i soffan och var lite trögstartad i början när de kom men efter en liten stund så var det bara gudfar som gällde. Här busar de tillsammans.Hela kvällen hörde vi Pontus säga:
-Ejik!! Titta nu!!!
-Ejik!! Pom!!! (kom)
-Ejik, bära!!

Här har vi tjejerna i köket! Tack för hjälpen Ami! Du var ju superduktig på det här.

Pontus och gudfar busar i soffan.


Hugos 2 års kallas!

På söndagen den 18e okt var vi på Hugos 2 års kallas.

Pontus fick smaka godis för första gången. Han fick en tablettask med chokladlinser i och det var ju supergott! Och så lite Coca Cola till det! Ja, sen var det ju tårta och bullar också. =)Linus fick lite barnmat istället för alla godsaker som det bjöds på. Men han verkade nöjd och glad ändå!


Nickis!

Lördagen den 17e åkte vi till Nickis och lekte. Det är tur att mamma och pappa kunde turas om så att de orkade hänga med i Pontus höga tempo! Så kul vi hade det!Hälsade på Caisa.

Fredagen den 16e oktober hälsade vi på Caisa. Pappa skulle ut med jobbet så vi åkte tåg in så att vi efter att vi träffat Caisa kunde hämta upp pappa och köra honom hem. Här står Caisa och Pontus och spelar lite ballong hemma hos Caisa.Sen fick killarna titta lite på barnprogram på datorn.


Oskar fyller år!

Onsdagen den 14e oktober fyllde Oskar år och vi var bjudna på födelsedagsfika. Det var en härlig samling med både vuxna och en massa barn. Här sitter alla barnen fint i ring och äter glass tillsammans.Linus var inte minst på kallaset heller. Här har vi Linus i Lisas famn och bredvid är Sussie med lilla Erik i famnen.


Äntligen är pappa hemma!

Så här ser många kvällar ut när pappa äntligen kommit hem.

Här har vi en glad Linus som älskar när pappa kommer hem och har lite extra mycket energi för sina små underbara killar.


Pontus var själv hos farmor och Bernt över helgen

Helgen den 10-11e oktober var Pontus hos farmor och Bernt själv. De hämtade honom på fredagen och de hade en supermysig helg tillsammans. De passade på att ta med sig Pontus på sitt första biobesök. De såg Nicke Nyfiken och Pontus fick en stor kartong fylld med poppkorn precis som så många av de andra barn som var där. Det var nog en stor upplevelse för honom. På söndagen tog farmor och Pontus tåget tillsammans hem. Vi hade förstås längtat mycket efter vår stora kille. Här sitter han och farmor och myser lite i soffan hemma.


Hälsade på kusinerna Johan och Linnea.

Mamma skulle göra comeback i en elittävling i Göteborg. Så då passade vi ju på att hälsa på Lina, Lars, Johan och Linnea. Alla följde med och hejade på mamma när hon spelade.

Pontus spelade också lite och det var många som var imponerade över hur duktig han är.Här sitter vi och äter middag på lördagskvällen.

Myser lite i soffan innan det är dags att krypa ner i sängarna.

Kusinerna samlade i sina fina pyjamasar.

Sen passade Lars på att mysa lite med Linus också.Johan var också med och mös i soffan lite.


Elitseriepremiär!

Måndagen den 28e sep var det elitseriepremiär. Elin skulle spela och Elin är ju Pontus gudmor precis som hon är Sebastians gudmor. Så de var båda där och hejade på henne såklart. Pontus hade tagit med sig sitt lego och Sebastian och Pontus lekte tillsammans.

De hejade förstås på Elin så mycket de kunde undertiden.

De klappade i händerna och skrek HEJA ELIN så hela hallen hörde det! De hejade hela tiden och inte alltid så lämpliga ställen att heja på men de var så himla söta där de satt tillsammans och hejade på sin gudmor.

Heja heja!

De hade så härlig inlevelse.

Medans de stora barnen lekte tillsammans så busade så busade mamma med Linus.Nastia hann med att mysa lite med Linus också mellan sina matcher.

Elin spelade bra och vann sina matcher. Laget vann också tillslut efter en hård lagmatch.

Det var så härligt att se de två killarna leka och busa tillsammans. De sprang runt och lekte så att de blev helt röda i ansiktet.Elin är med och busar lite.

Seriedebut och hälsade på farmor och Bernt!

Helgen den 26e-27 var det seriepremiär för mamma i Borlänge. Så vi passade att hälsa på farmor och Bernt också. Och alla var och hejade på mamma när hon spelade!

Pontus är så snäll mot lillebror! Här ger han honom lite vatten.Pontus tar kort på oss!Hemma hos farmor och Bernt åt vi en god middag och till efterrätt blev det båda glass och gräddbulle.

Linus fick också smaka lite glass och det var verkligen gott tyckte han.

Han gapade så stort som han bara kunde!

Sen myser Linus lite med farmor.

På kvällen tog vi ett härligt bad i farmor och Bernts stora fina badkar. Här ligger Linus och myser lite innan badet.Sen badade barnen tillsammans.

Dagen efter var det fint väder så vi tog på oss lite kläder och gick ut i solen. Pontus hade fått en ny flisjacka av farmor som passade utmärkt denna dag.

Vi tog en promenad i skogen.

Pontus gick hela den långa vägen själv.Kastar lite sten på vägen.

Här har vi kommit fram till kohagen och tittar på de fina korna.

En tjur var där också. Det är han som ser lite arg ut mitt i bilden.Sen kom grannen ridandes förbi och stannade och hälsade på oss lite. Det var spännande med en häst men Pontus vågade inte riktigt sig nära den. Han var helst i farmors famn.

När vi kom tillbaka tog pappa fram 4-hjulingen.

Pontus fick prova att köra lite själv men det var väldigt svårt.

Här kör han iaf lite själv. Men det var svårt att både gasa med tummen för knappen är så trög att trycka in. Och sen var det svårt att styra den också för den är ju gjord för att man ska vara lite starkare.

Men helt plötsligt fick han fart och pappa fick svårt att hänga med!!! Som tur var går den inte så fort så pappa hann ifatt!


RSS 2.0