Erik och Ami hälsade på!

Söndagen den 31 januari kom Erik och Ami och hälsade på.

Pontus var överlycklig att få busa och mysa lite med Ejjjik =)Lite mys i soffan innan det var dags för Pontus att krypa ner i sängen.


Vänner på middag

Lördagen den 30e januari kom Tony,Sara, Agnes, Petter och Helena och hälsade på. Vi hade en supermysig kväll och Pontus var så glad att få leka med Agnes. Här sitter de och tittar lite på film.

Sen lade de sig tillsammans i soffan och mös lite innan de skulle somna.

Så söta de är där de ligger tillsammans i soffan och myser!


Mia hälsade på!

Onsdagen den 20 januari kom Mia och hälsade på oss. Vi åkte till Nickis på onsdagen och lekte och hade en fantastisk dag. Mia hade fullt upp för att hinna busa och leka med både Pontus och Linus.Mamma fick vara med ibland så att Mia hann pusta ut lite=)Wiieee…”Busungar”Det var så härligt att se Mia och Pontus leka så mycket hela dagen. Så roligt de hade det.Här sitter de trötta och myser i soffan på kvällen.


Grabbarna badar tillsammans

Tisdagen den 19e januari badade killarna tillsammans. Så roligt att de kan sitta och leka tillsammans i badkaret nu!

Hälsade på farmor och Bernt!

Helgen den 16-17 januari åkte vi upp till farmor och Bernt och hälsade på. Givetvis gick vi bort till deras fina pulkabacke och åkte lite.Pontus gör en snöängel.

Det serverades plankstek till middag och de hade till och med fixat så att både Linus och Pontus fick vars en egen bricka med mat. Och det uppskattades verkligen.Linus hittar redan till den härliga leksakslådan.

Båda barnen sov hos farmor och Bernt så på morgonen passade mamma och pappa på att sova ut lite och det verkade som att de hade haft det så mysigt så utan oss också. Här har Pontus fått en frukostmacka i soffan!

Linus kröp runt som aldrig förr och framförallt så tog han sikte på trappan. Den var ju superrolig och han lyckades klättra i den tyckte han.

På Nickis men Per och Wendy

Söndagen den 10e januari var vi på Nickis tillsammans med familjen Fredriksson. Lika roligt som alltid!Åkte ner till mormor och morfar!

Natten till måndagen den 4 januari åkte jag och barnen ner till mormor och morfar. Vi ville passa på att mysa lite extra med dem framförallt när mormor inte hade börjat jobba igen efter julledigheten. På måndagen kom även Anna och Martin och hälsade på.

De var så himla mysiga och lekte och busade med Pontus hela dagen. Här badar de i mormor och morfars stora mysiga badkar tillsammans.

Vi hade med innebandyklubborna och här spelar mormor och Pontus lite i köket.

Som de sprang och efter ett tag behövde de verkligen vila lite.

Pontus ville förstås vila precis likadant som mormor gjorde.

Sen var det morfars tur att spela lite innebandy.Linus är med mormor vid diskbänken och hjälper till =)

Han tyckte att det var så roligt att få vara med.

Hemma hos Mojan och hälsar på.

Lisbeth och farmor Gullan var också med och fikade med oss.

Här är vi med morfar och åker lite pulka.Vi åkte till ett lekland med Mia och det var helt fantastiskt roligt. Mia sprang runt och lekte som jag aldrig sett henne göra. Och Pontus var så lycklig så! Här har hon Linus med sig också.Som de skattade och busade. Här är de på studsmattan och busar.

Tack för en fantastisk dag, Mia! Vad roligt vi hade det!


RSS 2.0