SM-final nr1 i Kista!

Tisdagen den 31e mars var det första SM-finalen i elitserien. Det blev en riktig rysare. Oskar fick chansen att spela nu när Manno hade skadat sig och de gjorde en riktigt bra match men tyvärr blev det förlust i den dubbeln. Bara att ladda om till hemma matchen så tar ni den då grabbar! Här får Oskar lite "tips från coachen", PG!

Larissa koncentrerad i sin 1a singel som hon vann i 3 set!

Här har vi Elin. Det märktes att det var nerver med i denna lagmatchen. Och det var lika nervöst att titta på tror jag. Elin vann sin singel och sin dubbel ganska komfortabelt iaf.

Här har vi båda Elins gudbarn som leker tillsammans. De var ju där båda två och hejade på Elin. Just nu sitter Sebastian och Pontus och äter lite bulle och dricker saft i trappan tillsammans. Sebastian är Elins syster, Louise, son.

Här har vi Sebastian i sin mormors famn. De står nervöst och hejar på när Elin spelar!

Som jag skrev så blev det en riktig rysare och mixeden här blev det tyvärr förlust i. Vilket innebar 4-4 som slutresultat. Men på torsdag den 8e är det final nr2 i Uppsala och då tar vi dem!

Här sitter Elin efter att hon gjort sitt i sina två matcher så gör hon allt för att heja fram de andra i laget. Och det gjorde vi andra också som satt på läktaren så gott vi kunde. Men det är ju roligt att det  jämnt och spännande, det ska det väl ändå vara i en SM-final tycker jag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0