Pontus är världens bästa storebror!

Mamma hade en stor oro att Pontus skulle bli avundsjuk på sin lillebror, nu när han ibland får dela mammas och pappas tid med honom. Men det har gått så otroligt bra än så långe. Det är klart att det kommer att komma fram avundsjuka under åren men än så länge så har Pontus varit så otroligt omtänksam och mysig med lilla Linus. Han pussar på honom, kommer fram med nappen till honom och klappar på honom om han är lite ledsen och gungar lite försiktigt på babysittern. Det är helt fantastiskt att se! Här får lillebror en puss!

Och här sitter mamma med båda sina underbara söner i knäet!


Farfar kom och hälsade på!

Torsdagen den 26e mars kom farfar och hälsade på. Han hade tagit ledigt från jobbet för att komma och träffa sitt nya barnbarn.

Snackar lite med farfar!

När Pontus kom hem från dagis så ville han ju leka lite med farfar. Här står de och spelar badminton.

Farfar busar lite och skjuter bollen i magen på Pontus men det tycker Pontus bara är roligt!


Hemma och myser!

Tisdagen den 24 mars!
Mamma och Linus vilar lite tillsammans!

Linus i sina fina nya kläder han fått av Elin och hennes mamma och syster.


Tony, Sara och Agnes hälsade på!

Pontus fick följa med Agnes hem efter dagis på måndagen och leka av sig lite. Så fick mamma passa på att vila lite extra och pappa fick fixa lite planering med jobbet. Vi hade ju trott att Linus skulle stanna i mammas mage ett litet tag till. Det verkade ju så himla lugnt dagarna innan.

Senare på kvällen kom Sara, Tony och Agnes med Pontus och stannade och mös lite med Linus också.

Tyvärr så slutade kvällen på akuten med Pontus efter att han hoppat i soffan och trillade med huvudet före i soffbordet. Pontus blev tejpad på ögonbrynet som hade fått sig en smäll och en så fick han en glass av doktorn sen var grabbarna snart hemma igen. Tack för all hjälp Tony och Sara! Och för de fina kläderna till både Pontus och Linus!


Elin kom och hälsade på!

Måndagen den 23e mars!
På måndagen kom Elin ut och hälsade på oss när hon jobbat klart för dagen. Linus trivdes bra i Elin famn så mamma passade på att hoppa in i duschen. Härligt!

Tack Elin och tack för de fina kläderna!


Hemma från sjukhuset!

På söndagskvällen fick vi komma hem. Farmor och Bernt hade kommit ner och passat Pontus medans vi var på sjukhuset. Och vi som trott att Pontus varit för liten för att förstå när vi berättat för honom att mamma har en bebis i magen. Det var så härligt att se Pontus första möte med lillebror. Han gick fram och klappade försiktigt på Linus mage och sa:

-Min bebis!

Det är så att man blir tårögd!

Här ger Pontus lillebror en puss!

Farmor myser lite med lillebror.
Tack så otroligt mycket för att ni tog hand om Pontus.

Vi hade köpt en ny mössa till Linus men den var alldeles för stor. Han växer nog snart i den.


Linus kom till världen!

090321


Vi åkte in till BB på morgonen på lördagen. Då hade värkarbetet satt igång men det var fortfarande långt kvar. Vi gick många korridorer fram och tillbaka för att försöka skynda på processen.

Äntligen kom Linus till världen!

Den 21e mars 2009 klockan 20.54. Han vägde 3290g och var 51cm lång.

Här har vi klätt på vår lilla älskling i vanliga kläder för första gången.

Pappa beundrar sin nyfödda son.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0