Mormor och morfar hälsade på!

Fredagen den 30e september åkte vi ut till Arlanda för att hämta upp mormor och morfar som kom med flyget för att hälsa på! Det blev en fantastiskt fin helg och vi passade på att vara ute så mycket vi kunde i det fina höstvädret. På lördagen gickvi ut en sväng för att leta lite svamp i skogen. Först hittade vi ingenting men när vi väl hittade några trattisar så fick vi tillslut ihop en stor hög.

Vi hittade också några champinjoner och några taggsvampar. Dessutom så hade vi turen att få hjälp med rensningen av svampen av mormor och morfar.

Sen hade vi lite höststädning och grabbarna ville gärna hjälpa till!

På söndagen gick vi ut i skogen igen.


Vi letade upp en bra grillplats och här hjälper Linus till att bygga upp sten runt så att det blir en riktig grillplats.

Sen började grabbarna grilla.
På eftermiddagen åkte vi till Fyrisfjädern och spelade lite badminton! Mormor och morfar spelade med grabbarna och mamma körde lite med pappa! Efter badmintonen körde grabbarna lite styrketräning med pappa! =)Tack mormor och morfar för en supermysig helg!


Feber!

Onsdagen den 28e september blev det vab med en febrig Linus! Här har han somnat gott i mammas knä.


Lekparken efter dagis!

Tisdagen den 27e september gick vi till lekparken efter dagis och här sitter grabbarna och äter lite frukt i solen!


Lekparken med Wictor och Hugo!

Söndagen den 25 september åkte vi in till stan och gick till en lekpark tillsammans med Hugo, Wictor, Wendy och Per.Lek med Viktor och Theo!

Lördagen den 24 september Hade vi en heldag med lek och mys med Viktor och Theo!


Fika i gröngräset!


Pontus kör lite cross!

Fredagen den 23e september gick vi ut på ängen här nedanför och Pontus fick köra lite cross. Det blir verkligen vildare och vildare. Men han tycker det är så himla roligt!

 

http://www.youtube.com/watch?v=AQYgAT3CHSs&feature=youtube_gdata_player


Kladdkaksbullar

Torsdagen den 22e september hjälpte grabbarna mig att baka lite kladdkaksbullar.


Smurfarna!

Söndagen den 18e september gick vi tillsammans med Viktor, Colin, Jenny och Lotta och tittade på Smurfarna på bio! Varje barn hade vars en stor poppkorns burk i knäet!


RSS 2.0