På skansen med Mia och Stina!

Onsdagen den 19e augusti träffade vi Mia och Stina vid Skansen. Här har vi precis kommit in på Skansen och Stina och Pontus hittat en påfågel att titta på.Hela dagen gick Pontus och höll antingen Mia eller Stina i handen. Så härligt att han inte är så blyg längre.

Och den av Mia och Stina som inte höll Pontus i handen bar gärna Linus i famnen. Så mamma fick koppla av och njuta av att titta på alla djuren och hålla i kameran för att få med alla härliga stunder på bild.

Här tittar de på hästarna

Och så hittade vi lite söta kaniner

Mia och Linus myser lite

Hälsar på inne hos getterna

Här står Mia och Linus och beundrar de små griskultingarna.Sen hittade vi sälarDet var spännande med sälarna.
Sen hittade vi en dalhäst som Pontus ville testa.Sen gick vi för att få i oss lite lunch. Och på vägen dit fick vi se härliga vyer över Stockholm.


Efter maten gick vi och busade lite med Pontus. Dumt nog så gjorde vi den roliga leken som ni ser här på bilden och det borde jag lärt mig vid detta laget att vi inte ska göra mer. För helt plötsligt så fick Pontus ont i armen och då hade den kommit ur led.


Det gjorde förstås jätteont men jag trodde att den skulle hoppa tillbaka av sig själv som den gjort de andra 2 gångerna det har hänt. Så jag hällde i Pontus lite alvedon så att det inte skulle göra så ont. Men då märkte jag att armen inte gick att böja på och den var fortfarande ur led. Så då ring jag 112 och de skickade en bil. Så då fick Pontus åka ambulans.


Det var lite tråkigt att vi inte fick se så mycket som vi hade tänkt oss på Skansen och dessutom så hade vi lovat Pontus att han skulle få se på aporna och det hann vi ju aldrig göra så vi bestämde redan då att vi skulle åka tillbaka till Skansen på onsdagen igen. Kvällen blev lugn med massa mys och god grillad mat.
Rocky ville också vara med och mysa.


Mamma myser lite med  LinusKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0