Hälsade på farfar!

Efter frukosten på måndagsmorgonen den 13e juli så packade vi klart bilen och åkte mot Karlstad för att hälsa på farfar.Vi kom fram på kvällen så vi handlade bara lite mat sen var det dags för Pontus att krypa ner i sängen. Han satt en stund i farfars knä och mös lite innan han skulle sova.

Dagen efter jobbade farfar lite men han fick ledigt efter lunch redan så då väntade vi på honom nere på Mariebergsskogen.Vi hann leka lite på en av de stora lekparkerna lite innan farfar kom.












Mamma var lite feg men här håller hon faktiskt inte i. Pontus åker helt själv.


Pontus somnade i vagen och snart kom farfar från jobbet. Linus och farfar passar på att mysa lite tillsammans.


Pappa njuter i solen.

Sen kom Lina, Lars, Johan och Linnea också till Mariebergsskogen. Vi var alla hungriga så vi satte oss på restaurangen och beställde in mat. Men det var mycket folk där och det tog lite tid. Men vi hade ju massor att prata om så tiden gick ganska fort ändå. Här sitter Lina med Linus i famnen.




Linnea är med och pratar lite hon också.


Äntligen vaknade Pontus också.

De hade fantastiska efterrätter på restaurangen. Stora härliga glasskonstverk. Här har vi Pontus glassmask!

Efter maten gick vi för att titta lite på djuren.




Tittar på getter och grisar.








Sen gick vi till lekparken.






Johan busade med Pontus så Pontus måste ha fått ont i megen som han skrattade. Johan lossas att Pontus gungar på honom och flyger all värdens väg! =)




Efter att Johan och Pontus lekte så mycket vid gungorna så släppte inte Pontus Johan med blicken en enda sekund. Han sprang efter honom och ropade: -Ohan!!! Ohan!!!

Johan och Linnea ville ta ett dopp innan de skulle sätte sig i bilen för den långa resan hem så då följde vi med såklart. Det var nog inte jättevarmt men och Johan och Linnea skulle bada så skulle ju Pontus också det förstås.




Vi andra satt i gräset i solen och tittade på.














Sen vinkade vi hejdå till famijen Ahlberg och vi åkte hem till farfar. Farfar handlade en fotboll och Pontus ville givetvis ner på gräsmattan och spela lite med farfar.


Farfar hade en lekpark nere på gården också så vi lekte lite där också.

Sen kom farfars kompis Micke och hälsade på. Micke har ju varit och hälsat på oss i Uppsala en gång tidigare. Micke hade köpt med sig lite glass och det älskar ju Pontus.

Micke tog Linus i famen och snart så sov han gott.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0