Nere hos mormor och morfar!

Måndagen den 6 juli!

Pontus och morfar plockar lite hallon.

Pontus älskar lyxen att få vattenmellon efter frukosten nere hos mormor och morfar.

Linus satt också med oss vid frukosten idag.

Efter frukosten åkte vi in till Malmö och träffade Carro som var hemma i Sverige och hade spelat en golftävling på helgen. Det är så mysigt att träffa Carro. Jag önskar att vi kunde ses oftare.

Saknar dig Carro och längtar tills nästa gång vi ses!

Vi hade en fantastisk dag. Här leker Pontus med Carro på lekparken.








Vi åt lunch på stan och Pontus sov gott i vagnen så mamma och Carro fick snacka lite om allt som hänt sen sisst. Ändå kändes det som att tiden bara sprang iväg. Här sitter vi och tar en glass innan det var daga att säga hejdå.

Sen åkte vi vidare för att hälsa på Mia och Lars och Lisbeth. Mia visar upp sina fotbollstallanger.




På kvällen kom morfar också in och vi åkte tillsammans till Stadion för att heja på MFF när de mötte Kalmar. Vi laddade förståss upp med lite mer fotboll i trädgården och Lars lärde Pontus att klacka!

Mammas kompis Matte som också är ett stort MFF fan var givetvis också på matchen och följde med hem till mormor och morfar en liten stund efter matchen. Mamma var så glad att hon fick åka nerkabbat hem i Mattes fina Audi TT. Här sitter vi och pratar lite tillsammans med Linus. Pontus hade redan somnat när vi kom hem. Mormor hade passat barnen så att morfar och mamma kunde heja på MFF.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0