Söndagen nere hos mormor och morfar!

På söndagen passade vi på att hinna träffa lite av släkten. Vi hämtade upp mammas farmor Gullan och åkte hem till Lars och Lisbeth och fikade. Här sitter Lisbeth och pratar med Linus.

Lars

Linus satt och mös i farmor Gullans knä.

Kastar lite boll med Lisbeth. Här ska Lisbeth nicka när Pontus kastar.

Mamma var också med och lekte. Emma hade varit i Holland och spelat en final i EBUs totallista och vunnit den finalen. Otroligt bra gjort. Hur som helst så kom hon precis hem med tåget så Lars åkte och hämtade henne. Tyvärr skulle hon iväg direkt så vi hann till och med inte med att ta någon bild. Men Pontus blev överlycklig av att se henne. Han hoppade i mammas famn och skrek glatt:

-Emma! Emma!

Härligt att se hur bra han kommer ihåg trots att det var ett tag sen sist. Men vi bestämde med Emma att vi skulle försöka ses dagen efter istället.

Därefter åkte vi ut till Mi och Roger och hälsade på. De har fått det så otroligt fint i deras härliga stora hus och trädgård. Känns så idylliskt att vara där. Men det är nog väldigt mycket jobb också. Just idag höll de på att bygga ett hönshus. Tuppen skulle de hämta senare samma dag. Vi satt och fikade i deras växthus ute i trädgården och tur var nog det för det kom en riktig regnskur. Misan myser lite med Linus.




Felix var hemma och ville gärna gosa lite med Linus han också.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0