Egypten!

Den 17e mars åkte vi med familjen till Egypten på semester. Vilken fantastisk vecka vi hade. Det var ca 30 grader i vattnet och 25 grader i vattnet. Barnen älskade Egypten. Jag låter bilderna tala för sig själv. Titta och njut med oss.Petter och pappa har varit ute på bryggan som hotellet hade. 650 meter lång var bryggan och där ute fanns ett härligt korallrev där vi kunde snorkla och titta på det härliga livet under vattenytan.

Linus älskade att leka i sanden och äta sand det var ju super roligt det också! =)Äter lite banan

Utsikten över poolområdet.

Pontus älskade att åka vattenrutschkana. Detta var hans favorit.Middag ute på kvällen.Sen lekte vi lite på lekparken innan det var dags för barnen att krypa ner i sängen.Petter var gärna med och busade med Pontus i vattenlandet.Två trötta killar efter en förmiddag med massa lek och bus. Man kan se Linus fot i vagnen. Så nu passar mamma och pappa på att njuta av lugnet. För snart vaknar busungarna igen och då blir det nog mer bad.Nere på stranden och leker lite i sanden.Alla samlade under parasollen och leker i sanden.Här leker barnen lite med sina bilar.

Pappa passar på att läsa lite och njuter av lugnet.

Vilken rolig lek. Kastar ner leksaken i vattnet. Sen plockar mamma upp den igen.

Var tog den nu vägen?

Petter och Pontus i en djup diskussion.Spelar lite boll på gräsmattan utanför hotellrummet.Linus var lite törstig tror jag. Förmodligen lite trött och lite vätskebrist. Han låg helt stilla och drack så duktigt av vätskeersättningen. Sen var han pigg och en helt annan kille.

Petter och Helena var med oss och åt middag de flesta kvällarna.Tillbaka i vattenlandet.

Ups!! Alla sätt är bra…

Ligger på stranden och leker i sanden.Pontus äter lite glass som han fick göra nästan varje dag på semestern.

HelenaPontus skvätter vatten på mamma.

Petter och Helena myser lite i vattnet.

Sen busade Petter lite med Pontus.Lunch

Två trötta grabbar vilar lite i skuggan medans solen är som starkarst mitt på dagen. Då passade mamma och pappa på att sola och njuta av lugnet.

Buskillen Linus leker lite med mamma i solen.

Kanske var de det härliga vädret och värmen eller så kanske bara det att det var så härligt att slippa alla varma overaller och kläder för Linus började vilja gå lite som han aldrig förut gjort. Här går han och håller med bara en hand i mamma. Och det gick jättebra! Vår lilla duktiga stora kille!

Så var vår underbara semester tyvärr redan slut! Så mysigt vi hade det! Här har vi precis landat på Arlanda. Klockan är 23 på kvällen och båda killarna sover gott i mammas famn medans pappa hämtar väskorna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0