Hälsade på mormor och morfar!

Natten till måndagen den 4e januari åkte vi ner och hälsade på mormor och morfar. Pappa stannade hemma och jobbade och vi passade på att mysa lite extra med mormor och morfar nu när inte mormor hade börjat jobba igen efter jullovet. Här sitter Pontus och läser en saga för Bullen.

På eftermiddagen gick vi ut och gjorde en snögubbe tillsammans.

Allihop hjälptes åt att bygga snögubben.

Det var lite dålig kramsnö så det gick inte att rulla så vi fick fixa det ändå.

Pontus var så duktig på att hjälpa till.

Så fin den blev!

På fredagen fyllde Anton 20 så på lördagskvällen hade vi lite middag för honom!

På söndagen var det SM semifinaler och finaler. Och vi var förstås där för att heja fram våra vänner och framför allt morbror Rasmus som efter lysande spellyckats ta sig till en SM final. Här står som ni nog ser många kända ansikten på presentationen inför finalspelet. Rasse i grönt 3e från vänster, Emma 2a från höger och till vänster om henne står ju Anastasia och Elin.

Här har vi mormor och Linus som sitter och hejar på läktaren.

Elin och ”Nastia” i damdubbelfinalen.

På andra sidan nätet stod Emma.Och så var det dags för Rasse. Tyvärr räckte inte riktigt krafterna till i finalen men vilket SM han gjorde. Jag var super imponerad. Grattis till silvret.

Elin och Anastasia på prispallen. Grattis Elin och Nastia till silvret.

Och grattis Emma och Emelie till SM-guldet!

På måndagen åkte jag och barnen hem till ”gammelfarmor” Gullan och åt våfflor. Mia och Emma kom också dit. Så härligt att se Mia och Emma busa med Pontus. Här leker de kurragömma.

De gömmer sig bakom porslinskatterna! =)

Och här gömmer sig Emma =)

Emma försöker ta skydd under soffbordet när Pontus och Mia jagar henne för att kittla henne!

Här sitter de allihop i soffan tillsammans.
Emma, Mia, Linus, Pontus och ”gammelfarmor” Gullan.På tisdagen passade mamma på att fixa naglarna och under tiden lekte Mia och Pontus på ett stort lekland. Så kul de hade det! De åkte alla rutschkanorna. Pontus var överlycklig att fåleka och busa med Mia helt för sig själv. Sen tvingade de upp mig i rutschkanorna också. De var ju jätteläskiga men Pontus tyckte att det var superkul.

Linus fick också vara med och leka lite.Sen åkte vi ut och hälsade på Jenny, Dante och lillebror Charlie som vi inte hade träffat förut. En liten Dante kopia!

Så kul grabbarna hade när de lekte tillsammans.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0