Hälsade på mormor och morfar!

På natten till lördagen den 27november åkte jag och barnen ner och hälsade på mormor och morfar. Oj, vilket snöoväder de hade där nere. Vi gick ut en sväng på förmiddagen och borstade fram bilarna och fixade in lite ved.




Sen tog vi pulkan och gick iväg till en liten backe och åkte lite.

Här åkte han ända in i väggen. Det var ju superroligt.

På eftermiddagen åkte vi hem till Lisbeth. Planen var att vi skulle stöpa lite ljus men när vi kom fram så hade tyvärr strömmen gått för en liten stund sedan och det verkade inte som den skulle komma tillbaka på ett par timmar iaf. Så det blev inga ljus gjorda men det gick ingen nöd på oss ändå. Vi eldade i kaminen och då kunde vi värma både glögg och te och en massa levande ljus såklart. Så vi hade det väldigt mysigt.


Här sitter vi och sjunger lite. Imse vimse spindel…


Här är vi hemma hos mormor och morfar igen och barnen har fått vars en ”liten” glass.


Sen får man ju försöka göra lite nytta också. Här har vi byggt upp en egen stege för att nå upp att sätta i julstjärnorna i fönstren.

Och så passade vi på att städa av lite där uppe när vi ändå var där.

Här har vi ett litet kort avbrott i arbetet för att leka lite tigrar med barnen.

Pontus och morfar spelar badminton i köket.

Sen blev det lite pulkaåkning i det fina vädret.

Pontus gör en snöängel.

Vi försökte göra en snögubbe men det var ingen bra snö för det. Så istället byggde vi upp en stor snöhög på tomten som vi använde som backe att åka pulka ner för. Det blev superbra faktiskt. Barnen turades om att åka och mamma och morfar fick putta på så att de fick full fart ner för den lilla backen.


Linus tur!

Full fart!


Sen åkte vi för att hälsa på Ylva och lille Viktor. Och en väldigt glad överraskning var att Ola också var hemma. Han jobbade hemifrån men tog paus för att laga mat och äta med oss. Lilla Viktor hade blivit så stor. Han hade till och med lärt sig att sitta redan. Här sitter han och Pontus och leker lite tillsammans.


Lilla Viktor behövde vila lite så passade mina barn på att mysa lite med Ola. Här sitter de i Olas knä och tittar lite på Bamse på datorn.

Och här sitter Pontus och Ylva och tittar lite. Det ser ju väldigt spännande ut! =)

Det hade ju redan blivit tisdag och det var dags för oss att packa ihop och åka hem igen. Men innan dess hann äta lite mat med Mojan och farmor Gullan. Världens bästa Mia kom ut och hälsade på oss också.

Sitter och äter lite förrätt innan maten.

Leker ”kurragömma” med Mia.

Sen var det dags att äta lite. Mormor och morfar har vars en rolig stövel som barnen får dricka ur. Det är ju så roligt när man dricker så att det stänker upp vatten i hela ansiktet! =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0